Om  
Klaus Riskær Pedersen

Riskær taber i Højesteret

Højesteret har ikke givet erhvervsmanden og forhenværende Venstre-medlem af Europa-Parlamentet, der for nyligt flirtede med Alternativet, Klaus Riskær, medhold i sagen om CyberCity. Dermed skal han betale millioner i sagsomkostninger. 

Line Jenvall

3,3 millioner løber omkostningerne til erstatningssagen om lukning af CyberCity Holdnings A/S op i, og dem skal Klaus Riskær betale.

Det står klart efter en højesteretdom, der ikke giver den tidligere bedrageridømte erhvervsmand medhold, skriver Berlingske Business.

Klaus Riskær havde krævet, at Telenor A/S, Lehmann Brothers og en række enkeltpersoner skulle betale ham 37,9 millioner kroner i erstatning for deres opførsel under lukningen af CyberCity.

Højesteret har imidlertid ikke fundet beviser for hans påstande, hvorfor han nu taber sagen, der også blev behandlet af Sø- og Handelsretten tilbage i oktober 2013 med samme udfald.

Klaus Riskjær blev i 1989 valgt som medlem af Europa-Parlamentet for Venstre, en politisk retning, han siden har fraviget. Senest tilbød han i marts at stille op for det nye parti, Alternativet, der takkede nej til hans kandidatur og ekskluderede ham fra partiet. 

Ved dette valg er hans stemme gået til Socialdemokraternes Peter Hummelgaard, har han proklameret på Twitter.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Klaus Riskær Pedersen

Iværksætter, partistifter, Borgerlisten (tidl. Klaus Riskær Pedersen), fhv. MEP (V), forfatter
cand.merc. (CBS 1980)

0:000:00