Valgpodcast med Søren Pind: "Det borgerlige projekt fejler noget"

AJOUR: Der mangler positiv borgerlighed, mener Søren Pind, der ærgrer sig over, at hver gang der er blevet diskuteret borgerlighed, er det blevet overhalet af udlændingespørgsmålet. Han ønsker sig derudover svenske tilstande over for Stram Kurs.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Udlændingedebatten fylder det hele, og det fjerner muligheden for at sprede et budskab om positiv borgerlighed.

Det mener Søren Pind, der har været på besøg i Altingets podcaststudie for at fortælle om, hvordan han ville gribe valgkampen for Venstre an, og om hvorfor rød blok er så meget foran i meningsmålingerne.

Lyt med her.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Dansk politiks Loch Ness-uhyre titter frem Dagens podcast: Dansk politiks Loch Ness-uhyre titter frem Næste artikel Valgpodcast: Nu har vi hørt, hvad politikerne vil – men hvad med vælgerne? Valgpodcast: Nu har vi hørt, hvad politikerne vil – men hvad med vælgerne?
Mette Frederiksens iltre strateg strøg helt til tops

Mette Frederiksens iltre strateg strøg helt til tops

POLITISK PORTRÆT: Intelligent, strategisk tænkende, politisk engageret, stærk til kommunikation. Men også ilter, hårdhændet, konfliktoptrappende og nærtagende. Det er blot nogle af de begreber, der hæftes på Mette Frederiksens særlige rådgiver Martin Rossen, der har fået en uhørt magtfuld post.