Valgpodcast med Søren Pind: "Det borgerlige projekt fejler noget"

AJOUR: Der mangler positiv borgerlighed, mener Søren Pind, der ærgrer sig over, at hver gang der er blevet diskuteret borgerlighed, er det blevet overhalet af udlændingespørgsmålet. Han ønsker sig derudover svenske tilstande over for Stram Kurs.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Udlændingedebatten fylder det hele, og det fjerner muligheden for at sprede et budskab om positiv borgerlighed.

Det mener Søren Pind, der har været på besøg i Altingets podcaststudie for at fortælle om, hvordan han ville gribe valgkampen for Venstre an, og om hvorfor rød blok er så meget foran i meningsmålingerne.

Lyt med her.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Dansk politiks Loch Ness-uhyre titter frem Dagens podcast: Dansk politiks Loch Ness-uhyre titter frem Næste artikel Valgpodcast: Nu har vi hørt, hvad politikerne vil – men hvad med vælgerne? Valgpodcast: Nu har vi hørt, hvad politikerne vil – men hvad med vælgerne?
Støjberg efter to dage i retten:

Støjberg efter to dage i retten: "Jeg tror ikke, der er flere spørgsmål i verden"

INSTRUKSKOMMISSIONEN: Der kørte to spor i sagen om adskillelsen af ægtepar med mindreårige asylansøgere: Inger Støjberg spillede hård negl politisk, men administrerede i virkeligheden helt efter loven. Sådan lyder venstrepolitikerens egen forklaring, men den havde udspørgeren i Instrukskommissionen meget svært ved at tro på.