200 unge får gratis adgang til Civilsamfundets Fællesdag

INNOVATION: Nye tanker og tilgange skal have forrang på Civilsamfundets Fællesdag. Tuborgfondet stiller 200 fribilletter til rådighed for unge, der gerne vil være en del af samtalen ved civilsamfundets årlige vidensfest 11. december. 

Unge fra både nye og veletablerede organisationer kommer foran i køen, når billetsalget åbner til årets udgave af Civilsamfundets Fællesdag.

Tuborgfondet har købt 200 billetter, som fondet stiller til rådighed for unge mellem 18 og 30 år for at styrke delingen af viden og engagement mellem generationerne, når civilsamfundet 11. december mødes på tværs af sektorer for at diskutere rammevilkårene i den tredje sektor.

"Tuborgfondet arbejder for at styrke unges engagement i samfundets fællesskaber og udvikling, og for os er det helt oplagt, at unge inviteres ind i diskussionen om, hvordan vi styrker de civile organisationer og effekten af deres arbejde," siger Peter Giacomello, sekretariatschef i Tuborgfondet.  

Han tilføjer, at mange unge allerede er engageret i projekter eller organisationer i civilsamfundet.

"Og det er vigtigt at fastholde deres engagement og deres mange gode idéer, for det er dem, der skal overtage stafetten og føre det stærke danske civilsamfund videre," siger Peter Giacomello.

Civilsamfundets Fællesdag bliver afholdt i DGI-byen i København og er en kombination af fælles samtaler om de store, væsentlige dagsordener for civilsamfundet og separate temaspor om blandt andet fællesskab, finansiering og ledelse.

Temasporene er sammensat i samarbejde med et advisory board bestående af Frivilligrådet, DGI, Globalt Fokus, DUF, Spejderne, Friluftsrådet og Fondenes Videnscenter.

Se video fra sidste års Fællesdag her, og læs mere om dagens program her

Vil du i betragtning til en af de 200 unge-billetter, så klik ind på tilmeldingssiden her, og skriv dig op.

Forrige artikel Autister kan ånde lettet op: Nu får bosteder lov til at indrette sig efter virkeligheden Autister kan ånde lettet op: Nu får bosteder lov til at indrette sig efter virkeligheden Næste artikel Sådan fremtryller Unicef velgørenhedsmidler ud af det blå Sådan fremtryller Unicef velgørenhedsmidler ud af det blå