Anmeldelse af 
Rasmus Larsen Lindblom

5 A'er: Jon Krog har skrevet en vellykket grundbog om den komplekse bestyrelsesrolle i civilsamfundet

Hvad driver én, når man sidder i bestyrelsen i en civilsamfundsorganisation? Har man respekt for diversitet, arbejdsgiverrollen og offentlighedens tillid og penge? Bogen 'Bestyrelsesarbejde' stiller en række vigtige spørgsmål, skriver Rasmus Larsen Lindblom.

<div>Bogen er fyldt med eksempler og dilemmaer fra virkeligheden, hvor selvstændige organisationer i sektoren balancerer mellem det private og det offentlige, skriver&nbsp;Rasmus Larsen Lindblom.<br></div>
Bogen er fyldt med eksempler og dilemmaer fra virkeligheden, hvor selvstændige organisationer i sektoren balancerer mellem det private og det offentlige, skriver Rasmus Larsen Lindblom.
Foto: Selveje Danmark
Rasmus Larsen Lindblom
Bestyrelsesarbejde i foreninger og selvejende organisationer - en grundbog
Jon Thorlacius Krog
Forlaget Civil. Udgivet 23. november 2023. 326 sider

 

Det er ikke altid ligetil at sidde i en bestyrelse. Heller ikke i bestyrelsen i en selvejende organisation eller forening, der driver tilbud i et velfærdssamfund under forandring. Det skal det heller ikke nødvendigvis være.

Jon Thorlacius Krog har skrevet bogen 'Bestyrelsesarbejde', som fortjener nogle kritiske, men velmenende, ord med på vejen. Ikke kun fordi bogen både er velskrevet og fortjener at leve ude i virkeligheden.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00