Om  
Annette Lilja Vilhelmsen
Ole Dreyer

Annette Vilhelmsen forlader DGI

Annette Vilhelmsen, tidligere SF-formand, udtræder af bestyrelsen for DGI på grund af arbejdspres og afløses af formanden for DGI Bornholm, Ole Dreyer.

Jenny Emilie Bendix Becker

Annete Vilhelmsen forlader efter tre år DGI's bestyrelse. Det skriver idrætsorganisationen i en pressemeddelelse.

"Det har været utrolig interessant at være med til at sætte retningen for dansk idræt og foreningsliv, og jeg har været rigtig glad for min tid som medlem af hovedbestyrelsen. Men med de nye udviklingsprojekter på Tietgens er det desværre ikke muligt at forene jobbet som direktør for Tietgen med opgaverne i DGI’s hovedbestyrelse,” siger Annette Vilhelmsen.

Ole Dreyer, der afløser Vilhelmsen, er uddannet skibsassistent og har de seneste 26 år arbejdet for O.V. Jørgensen Hundested Fiskeeksport. Han har været formand for DGI Bornholm siden 2012 samt førstesuppleant i DGI’s hovedbestyrelse.

Han sad desuden i Bornholms Kommunalbestyrelse for Venstre 2009-2013 og er i dag formand for folkeoplysningsudvalget.

Ole Dreyer bor i Rønne. 

Tietgen er en uddannelsesinstitution med ungdomsuddannelserne hhx, eud og eux samt et kursuscenter i Odense. Tietgen er opkaldt efter forretningsmanden C.F. Tietgen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Annette Lilja Vilhelmsen

Bestyrelsesmedlem af Odense ZOO, Naturama og Fjord og Bælt
cand.pæd. i almen pædagogik (Danmarks Lærerhøjskole 2001), Læreruddannet fra Den fri Lærerskole, kontorassistent

Ole Dreyer

Formand, DGI Bornholm, bestyrelsesmedlem, DGI, formand, folkeoplysningsudvalget, fhv. driver, Hundested Fiskeexport, assisten, BHS Logistics - Bornholm

0:000:00