Bornholms borgmester træder af og bliver ny direktør for Friluftsrådet

JOBNYT: Winni Grosbøll er ny direktør for Friluftsrådet. Dermed trækker hun sig fra posten som Bornholms borgmester.

Bornholm skal finde en ny borgmester. 

Det står klart efter, at Winni Grosbøll (S) har meddelt, at hun tiltræder som ny direktør i paraplyorganisationen Friluftsrådet, der med sine 86 medlemsorganisationer arbejder for at forbedre vilkårene for at dyrke friluftsliv i Danmark.

"Der er mange følelser på spil, mens jeg skriver disse linjer. Jeg har takket ja til et tilbud om at blive ny direktør for Friluftsrådet. Det glæder jeg mig helt vildt til at gå i gang med i begyndelsen af det nye år," skriver Winni Grosbøll i et opslag på Facebook, hvor hun fortsætter:

"Det betyder jo så desværre også, at jeg vemodigt må forlade mit virke som borgmester på Bornholm med udgangen af december måned."

Bestyrelse enig om udpegning
Winni Grosbøll begynder det nye job 4. januar næste år. Hun overtager direktørposten efter Jan Ejlsted, der trådte af tilbage i juni.

Det er en enig bestyrelse i Friluftsrådet, der står bag valget af den nye direktør. De har blandt andet lagt vægt på hendes erfaringer med at prioritere natur og udvikle faciliteter til friluftsliv på Bornholm, oplyser de i en pressemeddelelse.

Winni Grosbøll er uddannet cand. mag i historie og samfundsfag og var, inden hun som kun 33-årig blev socialdemokratisk borgmester i Bornholms Regionskommune i 2010, tidligere gymnasielærer i Rønne. 

Kære alle Der er mange følelser på spil, mens jeg skriver disse linjer. Jeg har takket ja til et tilbud om at blive...

Slået op af Winni GrosbøllFredag den 6. november 2020

Forrige artikel Corona ændrer spillereglerne, men der kommer et Folkemøde i 2021 Corona ændrer spillereglerne, men der kommer et Folkemøde i 2021 Næste artikel Bredt flertal fordeler 50 millioner til nye indsatser mod ensomhed Bredt flertal fordeler 50 millioner til nye indsatser mod ensomhed