Om  
Christina Hvid
Christian Listov-Saabye

Byggeriets Videnscenter får ny administrerende direktør

Christina Hvid er ny administrerende direktør i Molio – Byggeriets Videnscenter. Hun skal lede indsatsen for at gøre byggebranchen digital.

Astrid Johanne Bjørnskov

Byggeriets Videnscenter, Molio, har fået ny administrerende direktør. Det oplyser den erhvervsdrivende fond i en pressemeddelelse.

Der er tale om Christina Hvid, der tidligere har stået i spidsen for digitaliseringen af den kollektive transport i Rejseplanen A/S. Nu skal hun lede Molios forretning inden for blandt andet udvikling af digitale værktøjer og efteruddannelse.

"Jeg vil bruge min viden om digitalisering, globalisering og samarbejde. Der er vi førende i Danmark, og det skal vi drage endnu mere fordel af. Min opgave vil være at sikre, at viden og kompetencer på disse områder bliver bredt endnu mere ud og anvendt – også af de mange små og mellemstore virksomheder i bygge- og anlægsbranchen," siger Christina Hvid.

Molio på landkortet
Christina Hvid skal blandt andet være med til at gøre Molio mere synlig, herunder fondens arbejde inden for især digitalisering. Det siger bestyrelsesformanden i Molio, Christian Listov-Saabye:

"Molio skal for alvor på landkortet. Der skal prøves nye idéer, retninger og produkter af, og dem vil vi i bestyrelsen i den kommende tid prioritere sammen med Christina Hvid."

Christina Hvid er 48 år og er uddannet cand.scient.pol. Hun afløser Jørn Vibe Andreasen, der nu vil fungere som seniorkonsulent.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christina Hvid

Adm. direktør, Molio, bestyrelsesformand, Fonden Hornbæk Kunstmuseum
cand.polit. (Københavns Uni. 1995)

Christian Listov-Saabye

Adm. direktør, Artelia Nordics, formand Artelia A/S, Formand Olav Olsen AS(Norge)
cand.polyt. (DTU 1983)

0:000:00