Civilsamfundet kommer på banen i udmøntning af sundhedsreform, oplyser ministeriet

En af de organisationer, der føler sig indtænkt i udspillet, opfordrer til at blive ved med at strække elastikken for de brede samarbejder. Så de for eksempel går på tværs af såvel patientforeninger, idrætsorganisationer og kommuner. 

DGI er meget mere end landsstævner - her i Aalborg 2017. I forbindelse med den kommende sundhedsreform vil idrætsorganisationen gerne i spil som en aktør, der løser sundhedsudfordringer på tværs af sektorer og sammen med andre civile aktører - for eksempel patientforeninger.
DGI er meget mere end landsstævner - her i Aalborg 2017. I forbindelse med den kommende sundhedsreform vil idrætsorganisationen gerne i spil som en aktør, der løser sundhedsudfordringer på tværs af sektorer og sammen med andre civile aktører - for eksempel patientforeninger.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

I sidste uge efterlyste civilsamfundsorganisationer og brancheorganisation et tydeligere blik for dem i regeringens udspil til sundhedsreform.

 

{{toplink}}
Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Læs også

Efterfølgende har Sundhedsministeriet givet et skriftligt svar på Altingets forespørgsel om, hvordan det kan være, civilsamfundet ikke er nævnt.

0:000:00