Civilsamfundsorganisationer giver kold skulder til fremstrakt hånd fra Selveje Danmark

I sidste uge bød branchedirektør, Jon Krog, op til dans for hele civilsamfundet med en vision om at samle hele den tredje sektor under samme tag. Den vision står han indtil videre så godt som alene med. 

Drømmen om at skabe et hus og en organisation som Børsen og Dansk Erhverv for civilsamfundet har lange udsigter - i hvert fald hvis man skal basere potentialet på svar fra de aktører, Altinget har spurgt om deres holdning til den ide.
Drømmen om at skabe et hus og en organisation som Børsen og Dansk Erhverv for civilsamfundet har lange udsigter - i hvert fald hvis man skal basere potentialet på svar fra de aktører, Altinget har spurgt om deres holdning til den ide.Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Der er ingen eller ringe interesse for at samle alle civilsamfundets aktører i en fælles sammenslutning i liga med Dansk Erhverv, DI eller KL.

Det var ellers den drøm, som direktør for Selveje Danmark, Jon Krog, åbenbarede i et interview med Altinget i anledning af Selveje Danmarks 10års jubilæum og bogudgivelse.

{{toplink}}
Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Læs også

0:000:00