DBU nedsætter nyt diversitetsudvalg med Nina Groes i spidsen

DIVERSITET: Nina Groes skal stå i spidsen for et nyt diversitetsudvalg i DBU, der skal stå for foreningens politiske forankring af arbejdet med at øge diversiteten i fodboldverdenen.

Tidligere Kvinfo-direktør Nina Groes skal stå i spidsen for DBU's diversitetsudvalg, der skal være politisk forankring for arbejdet med at skabe diversitet i dansk fodbold.
Tidligere Kvinfo-direktør Nina Groes skal stå i spidsen for DBU's diversitetsudvalg, der skal være politisk forankring for arbejdet med at skabe diversitet i dansk fodbold.Foto: Kvinfo
Fakta
DBU's nye diversitetsudvalg består af:
  • Nina Groes, iværksætter, direktør i Divérs og tidligere direktør i Kvinfo
  • Mette Korsgaard, journalist og instruktør
  • Mette Bach Kjær, DBU-bestyrelsesmedlem
  • Kenneth Cortsen, Forsker i Sport Management, University College Nordjylland
  • Tom Jensen, HR/DBU Bredde

Nina Groes skal stå i spidsen for et nyt diversitetsudvalg i DBU, der får til opgave at være politisk tovholder på foreningens arbejde med at skabe diversitet og mangfoldighed i dansk fodbold.

Det skriver DBU i en pressemeddelelse.

Udvalget sætter i første omgang fokus på køn på og uden for fodboldbanen, men den tidligere Kvinfo-direktør samt klummeskribent på Altinget og resten af udvalget vil også se nærmere på etnicitet, seksualitet og alder. Det er nemlig vigtigt at gøre op med stereotyper i fodboldverdenen, mener den nye udvalgsformand.









0:000:00