Anmeldelse af 
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Debatguldkorn fra udviklingsfyrtårn til både civilsamfundsnørder og skeptikere

Der er både historisk vid og højaktuelle problemstillinger under dissektion, når Knud Vilby argumenterer og stiller den præcise diagnose på det svækkede civilsamfund i en smal udgivelse med relevans for mange.

Gennem et helt liv har Knud Vilby som blandt andet redaktør, journalist og forfatter, debattør og bestyrelsesmedlem i en række foreninger beskæftiget sig med civilsamfundet. Særligt inden for udviklings- og socialområdet. Det er der nu kommet en ikke så lang, men fyndig bog ud af.
Gennem et helt liv har Knud Vilby som blandt andet redaktør, journalist og forfatter, debattør og bestyrelsesmedlem i en række foreninger beskæftiget sig med civilsamfundet. Særligt inden for udviklings- og socialområdet. Det er der nu kommet en ikke så lang, men fyndig bog ud af.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Gitte Skotby-Young Ballenstedt
Civilsamfundet - mellem stat og marked
Knud Vilby
Udgivet på forlaget Frydenlund, udkommer 29. marts 2022

Selvom Knud Vilbys bog Civilsamfundet - mellem stat og marked med sine 179 sider inklusive litteraturliste har et beskedent omfang, har dens indhold vægt som en egerafte i forhold til et bestemt formål: At cementere civilsamfundets tætte samspil med varierende politikområder og sektorens kolossale betydning for velfærdsstatens udvikling.

Enhver der nogensinde har stillet sig tvivlende, skeptisk eller blot uvidende over for denne forbindelse bør omgående sætte sig ned og læse. 

For de i forvejen frelste kan netop denne prædiken synes overflødig.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her








0:000:00