Om  
Emma Holten

Emma Holten trækker sig fra "offentlig fandango"

Debattør Emma Holten har forladt den offentlige debat, hvor hun gennem flere år har kæmpet for ligestilling og feminisme.

Kiki Qvistgaard

Mandag 27. november forlod Emma Holten den offentlige debat. Det offentliggjorde debattøren på Facebook fem dage tidligere.

"På mandag holder jeg mit sidste åbne foredrag om feminisme og magt inden jeg trækker mig fra offentlig fandango."

"En sidste gang skal vi grine, græmmes og drømme om en feministisk fremtid sammen. En sidste gang fortæller jeg hvorfor feminisme og ligestilling ikke er det samme, hvad skam gør ved os og hvorfor feminisme er hårdt, men også det blødeste," skrev Emma Holten, der holdt sit sidste foredrag i Aarhus.

26-årige Emma Holten har i flere år været en markant stemme i debatten om ligestilling, feminisme og ikke mindst den såkaldte hævnporno. Den unge debattør har ofte brugt egne erfaringer i sine offentlige udtalelser, som ved flere lejligheder har givet anledning til hadefulde beskeder rettet mod Emma Holten på sociale medier. 

Foruden at være debattør er Emma Holten også redaktør for Friktion, et feministisk magasin for "køn, krop og kultur", og medstifter af tænketanken Norbel. Hun studerer desuden litteraturvidenskab. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Emma Holten

Selvstændig konsulent og foredragsholder, forperson og medstifter, Digitalt Ansvar
cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling (Københavns Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024