Om  
Peter Christiansen

Foreningen Folkemødet finder ny direktør

Peter Christiansen er ny direktør i Foreningen Folkemødet. Han skifter fra en stilling hos Mellemfolkeligt Samvirke.

Foto: Pressefoto/Foreningen Folkemødet
Jonas Fredborg

Foreningen Folkemødet har ansat Peter Christiansen som ny direktør. Dermed får han ansvaret for at lede, udvikle og afholde Danmarks største demokratifestival, Folkemødet.

Det oplyser Foreningen Folkemødet i en pressemeddelelse.

Peter Christiansen ser frem til at styrke den demokratiske dialog, når han 1. februar 2023 tiltræder sin nye direktørstilling.

"Demokratiet er vigtigere nu end nogensinde før – vi skal både passe på det, udvikle det og bringe det i spil i Danmark og ude i verden. Folkemødet er efter min mening noget af det vigtigste i kampen for demokratiet, og det glæder jeg mig virkelig meget til at være del af," udtaler han.

Peter Christiansen kommer fra en stilling som nationaldirektør i Mellemfolkeligt Samvirke, hvor han har været ansat siden 2021.

Tidligere har han blandt andet været sekretariatschef i Globalt Fokus og programdirektør for International Civil Society Centre i Berlin. Han har derudover gennem flere år været udstationeret i Tanzania og Jordan, hvor han arbejdede med aktivister og flygtninge i forbindelse med det arabiske forår.

Det er en erfaring, der skal styrke Folkemødets strategi om at skærpe det internationale udsyn i de kommende år.

Peter Christiansen overtager som direktør for Camilla Laudrup, der efter to år på posten opsagde sin stilling i september.

Det næste folkemøde løber af stablen 15.-17. juni 2023, og det bliver derved det første arrangement med Peter Christiansen i spidsen.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Christiansen

Direktør, Foreningen Folkemødet
MA i oplevelsesledelse, MA i Education Management

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024