Frivilligrådet roser nyt udspil til ændring af statslig støttestruktur

Frivilligrådet ser frem til, at der kommer fokus på administrative krav og budgetvejledninger i forbindelse med arbejdet for en forenkling af den statslige støttestruktur. Professor mener, at måden, midlerne på det sociale område uddeles på, besværliggør en afbureaukratisering.

Frivilligrådet er godt tilfredse med indholdet af det kommissorium, hvor en arbejdsgruppe nedsat af socialministeren skal kigge på en forenkling af den statslige støttestruktur på det frivillige sociale område. 
Frivilligrådet er godt tilfredse med indholdet af det kommissorium, hvor en arbejdsgruppe nedsat af socialministeren skal kigge på en forenkling af den statslige støttestruktur på det frivillige sociale område.  Foto: Ungdommens Røde Kors
Simon Lessel

“Vi er glade for, at der kommer en undersøgelse af den statslige støttestruktur, og vi glæder os rigtig meget til arbejdet”.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra Frivilligrådets formand, Mads Roke Clausen, på Børne- og Socialministeriets udspil til det kommissorium, der skal kigge nærmere på, hvordan de statslige støtteordninger og økonomiske tilskud på det frivillige sociale område kan forenkles.