Irakveteran ny sekretariatsleder i Kvinder I Bestyrelser

Signe Simonsen, 37, er ny sekretariatsleder i organisationen Kvinder I Bestyrelser. Med erfaring fra både Forsvaret og projektledelse i kommunalt og privat regi er hun godt klædt på til at deltage i indsatsen for at fremme kvinder i ledelser og bestyrelser.

Astrid Johanne Bjørnskov

Organisationen KIB - Kvinder I Bestyrelser - har pr. 1. august ansat Signe Simonsen, 37, som sekretariatsleder. Hun kommer fra en stilling som projektleder på mangfoldighedsområdet hos Salling Group og skal nu varetage ledelsesbetjening og bidrage til videre udvikling af organisationen. Det skriver KIB i  en pressemeddelelse.

Kvinder I Bestyrelser arbejder for flere kvinder i ledelser og bestyrelser. Konceptet har fokus på lederudvikling gennem bestyrelseserfaring. I den forbindelse samarbejder organisationen med de igennem medlemmerne tilknyttede virksomheder. Signe Simonsens ledelseserfaring fra blandt andet Forsvaret giver hende derfor en særlig forståelse for opgaven.

Fra ørken til projektledelse
Som den første kvinde blev Signe Simonsen i 2005 udsendt med hærens kamptropper til Irak med midlertidig rang af kaptajn. Hun blev som udsendt ansvarlig for flere genopbygningsprojekter og deltog i ugentlige byrådsmøder i et ekstremt mandsdomineret miljø.

Hun har efterfølgende gjort civil karriere som projektleder og konsulent i Randers Kommune og varetog her blandt andet et tværgående projekt mellem fire kommuner om optimering af medarbejderes udvikling og lediges fodfæste på arbejdsmarkedet.

I 2014 vandt hun Det Lokale Beskæftigelsesråds Pris for at visualisere en forretningsmodel, der inkluderede mennesker med særlige behov.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00