Nordiske investorer: Der er penge i bæredygtighed

BÆREDYGTIG BUSINESS: Otte af ti investorer har høje forventninger til deres investeringer i bæredygtige løsninger, viser en ny survey foretaget blandt investorer i Norden. 

Det er en god forretning at investere i løsninger, der fremmer FN's verdensmål, vurderer nordiske investorer i en ny undersøgelse af impactinvestering. 
Det er en god forretning at investere i løsninger, der fremmer FN's verdensmål, vurderer nordiske investorer i en ny undersøgelse af impactinvestering. Foto: Carsten Terp
Carsten Terp Beck-Nilsson

Bæredygtighed er en god forretning. Det mener hovedparten af de investorer, der har deltaget i en ny undersøgelse af bæredygtig investering i Norden.

83 procent af de investorer, der har sat penge i bæredygtige løsninger, forventer at få et afkast, der ligger enten på niveau med resten af markedet eller over. Og det er en positiv overraskelse for Richard Georg Engström, som igennem sit nonprofit-projekt, The One Initiative, står bag rapporten.

"Det er bemærkelsesværdigt, at så mange har så høje forventninger til de investeringer, de har i deres portfolio," siger han og tilføjer:

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00