Ny direktør for Altinget og Mandag Morgens konference- og netværksforretning Arena

OM OS: Altinget Arena får ny direktør, når Jonas Keiding Lindholm 1. marts overtager posten. Han afløser Anders Havelund Krøyer, som har søgt nye udfordringer uden for koncernen.

Det bliver en person med godt kendskab til mediehuset Altinget/Mandag Morgen, der fra 1. marts skal stå i spidsen for netværks- og konferenceforretningen Arena. Nuværende direktør for Tænketanken Mandag Morgen Jonas Keiding Lindholm overtager nemlig direktøransvaret for Arena.

Direktionen har benyttet muligheden til at se på den organisatoriske struktur og samler derfor direktør-ansvaret for Tænketanken Mandag Morgen og Altinget Arena under samme person. 

”Jonas er det oplagte valg som ny direktør for Arena, samtidig med at han forbliver direktør for Tænketanken Mandag Morgen. Der er nogle oplagte synergier på produkt- og indholdssiden, som vi kan styrke ved et samlet direktøransvar. Jonas’ erfaring og netværk vil ligeledes blive en stor værdi for den nye enhed til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere,” siger administrerende direktør Christoph Nørgaard.

Jonas Keiding Lindholm glæder sig til opgaven:

”Med et samlet ansvar for både Altinget Arena og Tænketanken Mandag Morgen kommer vi fremover til at styrke kvaliteten af både vores netværk, analyser, kurser og konferencer i Danmark og Sverige. Jeg ser frem til at bygge videre på det stærke fundament, som hele Arena-teamet har opbygget,” siger Jonas Keiding Lindholm.

Anders Havelund Krøyer forlader Altinget-koncernen efter seks år, de seneste to år som direktør for Arena. Christoph Nørgaard takker ham for indsatsen:

”Anders har været en helt central person i opbygningen af Arena, og han har stået i spidsen for området siden begyndelsen. Det er på få år vokset til et stærkt forretningsben i koncernen, ikke mindst takket være Anders’ kompetencer og lederskab,” siger Christoph Nørgaard.

Forrige artikel Fond giver millioner til kvindelige forskertalenter Fond giver millioner til kvindelige forskertalenter Næste artikel S har fundet ny pressechef S har fundet ny pressechef