Om Altinget Civilsamfund

Altinget Civilsamfund leverer nyheder, debat og baggrund om vilkårene for det danske civilsamfund. Her finder du vores værdigrundlag og praktiske oplysninger om portalen.

Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Altinget er en privatejet, public service-medievirksomhed uden ideologisk ståsted. Altinget Civilsamfund er en selvstændig portal under Altingets samlende paraply.

Klik her for at tegne abonnement. 

Altinget Civilsamfund bygger på en grundlæggende tro på civilsamfundets store værdi og betydning i sin egen ret og for samfundet som helhed.

Gennem vores journalistik dækker vi det danske civilsamfund med fokus på politiske, økonomiske og strukturelle forhold af betydning for civilsamfundets handlerum. Vi dykker ned i de vigtigste udviklinger og tendenser blandt civilsamfundets centrale aktører: Foreninger, ngo'er og andre fora for frivillighed og (nær)demokratisk deltagelse. 

Vores journalistik er fair, sober, nysgerrig og transparent. Vi leverer en kritisk granskning af civilsamfundets institutioner og deres aktiviteter, finansiering og lovmæssige rammer.

Samtidig tror vi på, at journalistik skal mere end blot at kaste lys over problematiske forhold. Derfor er konstruktiv, løsningsorienteret journalistik et væsentligt element i vores dækning. Vi opsøger aktivt nye bud på løsninger på samfundsproblemer med samme nøgternhed og grundighed som i vores øvrige arbejde.

Altinget er tilmeldt Pressenævnet og er omfattet af Medieansvarsloven, ligesom vi følger de Vejledende regler for god presseskik. De fælles brancheregler suppleres af disse etiske retningslinjer.

Udgivelser
Altinget Civilsamfund udkommer tre dage om ugen: Mandag, tirsdag/onsdag og torsdag/fredag med nyheder, interviews, baggrundsartikler og features samt klummer og debat.

Den første onsdag hver måned udkommer desuden guides og andre konstruktive artikler på Civilsamfundets Videnscenter;

Kontakt
Hvis du har ideer, input eller feedback til os, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Følg Altinget Civilsamfund på Facebook og på Twitter: @AltingetCivil

Abonnement
Prøv et abonnement 14 dage gratis og uforpligtende her.

Har du allerede abonnement og har spørgsmål, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Civilsamfund, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anna Bjerre

Direktør, GirlTalk.dk, formand, Frivilligrådet, formand, RådgivningsDanmark
cand.psych.aut.

0:000:00