Om Altinget Civilsamfund

Altinget Civilsamfund leverer nyheder, debat og baggrund om vilkårene for det danske civilsamfund. Her finder du vores værdigrundlag og praktiske oplysninger om portalen.

Altinget er en privatejet, public service-medievirksomhed uden ideologisk ståsted. Altinget Civilsamfund er en selvstændig portal under Altingets samlende paraply.

Klik her for at tegne abonnement. 

Altinget Civilsamfund bygger på en grundlæggende tro på civilsamfundets værdi i sin egen ret kombineret med en overordnet betydning for samfundet som helhed.

Gennem vores journalistik dækker vi det danske civilsamfund på daglig basis med fokus på de grundlæggende vilkår for civilsamfundets organisationer - heriblandt fonde, foreninger, frivillige og sociale virksomheder.

Vores journalistik er fair, sober, nysgerrig og transparent. Vores daglige dækning står på et fundament af kritisk granskning af civilsamfundets institutioner og deres aktiviteter samt de vilkår, der danner rammen om dem.

Samtidig tror vi på, at journalistik skal mere end blot at kaste lys over problematiske forhold. Derfor er konstruktiv, løsningsorienteret journalistik et væsentligt element i vores dækning. Vi opsøger aktivt nye bud på løsninger på samfundsproblemer med samme nøgternhed og grundighed som i vores øvrige arbejde.

Altinget er tilmeldt Pressenævnet og er omfattet af Medieansvarsloven, ligesom vi følger de Vejledende regler for god presseskik. De fælles brancheregler suppleres af disse etiske retningslinjer.

Udgivelser
Altinget Civilsamfund udkommer fire dage om ugen: Mandag med et overblik over de væsentligste begivenheder for og fra civilsamfundet; onsdag med guides og andre konstruktive artikler fra Civilsamfundets Videnscenter; og tirsdag og torsdag/fredag med egenproducerede nyheder, interview, baggrundsartikler samt klummer og debat.

Kontakt
Hvis du har ideer, input eller feedback til os, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Følg Altinget Civilsamfund på Facebook og på Twitter: @AltingetCivil

Abonnement
Prøv et abonnement 14 dage gratis og uforpligtende her.

Har du allerede abonnement og har spørgsmål, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Civilsamfund, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion