Quiz: Test din viden om frivillige, fastholdelse og rekruttering

Resultaterne af en af de mest omfattende danske undersøgelser af udfordringer og muligheder i forhold til at rekruttere og fastholde frivillige er for nylig offentliggjort og udkommet i bogform. Se hvordan dine antagelser og viden matcher undersøgelsen her

Frivillige sociale organisationer spiller en stadig stigende rolle inden for løsning af velfærdsproblematikker, særligt for udsatte grupper, og både frivillige selv og andre har indgående viden om deres egne og målgruppens vilkår. Men set på tværs af det at rekruttere frivillige findes der en række fællestræk - og hvad er egentlig det? Test dig selv og din viden ved at holde den op mod (nogle af) resultaterne af en ny, stor undersøgelse, som forskere på Aalborg Universitet netop har lavet.&nbsp;<br>Arkivfoto.
Frivillige sociale organisationer spiller en stadig stigende rolle inden for løsning af velfærdsproblematikker, særligt for udsatte grupper, og både frivillige selv og andre har indgående viden om deres egne og målgruppens vilkår. Men set på tværs af det at rekruttere frivillige findes der en række fællestræk - og hvad er egentlig det? Test dig selv og din viden ved at holde den op mod (nogle af) resultaterne af en ny, stor undersøgelse, som forskere på Aalborg Universitet netop har lavet. 
Arkivfoto.
Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Forskere fra Aalborg universitet har i løbet af det to-årige forskningsprojekt, MATCH, undersøgt forskellige aspekter af rekruttering og fastholdelse hos i alt 70 frivillige sociale organisationer i fem kommuner. Undersøgelsen er blandt andet baseret på spørgeskemaundersøgelse blandt frivillige og ledere.

Læs også

Vil du dykke ned i hele undersøgelsen, ligger den online i bogform her

Hvis quiz-modulet ikke vises, skal du genindlæse siden.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00