Her er halvanden times ansøgningstips fra tre markante fonde

FONDSANSØGNING: Ræk ud og spørg om hjælp, vi kan være med til at åbne dørene for jer. Det var bare en af mange opfordringer, som Nordea-fonden, Egmont Fonden og Bikubenfonden gav til 130 deltagere ved Civilsamfundets Videnscenters nye læserarrangement, Videnscentret Live i april.

Der manglede hverken hurtige staldtips eller konkrete råd, da Altinget bød 130 dedikerede læsere indenfor til en snak med fonde og eksperter om den gode fondsansøgning i slutningen af april.

Alt for mange ansøgninger ryger i skraldespanden, og det skal der rodes bod på, var både læsere, fonde og eksperter enige om. Videnscentret Live blev derfor skudt i gang med halvanden times dialog mellem publikum og fondene for at blive klogere på ansøgernes udfordringer og de mulige løsninger.

Fra Egmont Fondens Jakob Roepstorff lød det blandt andet sådan her.

"Nogle gange kan vi åbne nogle døre, så kom til os for helvede."

Se videoen, og bliv klogere på, hvad de tre fonde ellers opfordrer ansøgerne til, og hvad fondene egentlig lægger vægt på i en ansøgningsproces.

,

Forrige artikel Civilt overblik: Farvel til Christian, goddag til Johanne og kærlige hilsner fra Anders Civilt overblik: Farvel til Christian, goddag til Johanne og kærlige hilsner fra Anders Næste artikel Hvem er den næste ngo-general, der bliver revet af hesten? Hvem er den næste ngo-general, der bliver revet af hesten?
Trygfonden kaster redningskrans til sociale virksomheder i knibe

Trygfonden kaster redningskrans til sociale virksomheder i knibe

LÅNEGARANTI: Med en lånegaranti på 20 millioner kroner spænder Trygfonden et sikkerhedsnet ud under kriseramte sociale virksomheder. Det vil forhindre konkurser, men branchen har stadig brug for hjælp fra staten, mener Selveje Danmark.