Om  
Tina Christel Kristensen

Tidligere BT-redaktør skal styre kommunikationen i Dyrenes Beskyttelse

Tina Christel Kristensen er ny kommunikationchef hos Dyrenes Beskyttelse.

Mikkel Bødker Olesen

Den tidligere chefredaktør på BT Tina Christel Kristensen skal fremover styre kommunikationen i Dyrenes Beskyttelse, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

“Det er en organisation, som jeg vil være stolt af at være en del af. Det er både et fagligt spændende og personligt vigtigt job for mig, og jeg glæder mig til at yde en indsats på alle de områder, hvor Dyrenes Beskyttelse gør og skal gøre en forskel,” siger hun.

Tina Christel Kristensen er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og hun har i løbet af karrieren både være chefredaktør på BT, redaktionschef i DR Kultur, kommunikationschef i TDC og senest kommunikationsdirektør i Læger Uden Grænser.

”Med Tina Christel Kristensen har vi fået en skarp kommunikatør, som med sin erfaring, engagement og nytænkning kan være med til at løfte Dyrenes Beskyttelses omdømme til nye højder. Vores kommunikation skal hele tiden være på forkant med udviklingen, så vi møder danskerne, hvor de er, og jeg er helt sikker på, at Tina er den rigtige til opgaven,” siger Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tina Christel Kristensen

Fhv. kommunikationschef, Dyrenes Beskyttelse
Journalist

0:000:00