Velfærd, virksomhedsfrivillighed og impro-teater. Her er årets Folkemøde-anbefalinger for civilsamfundsnørder

Endnu en gang fylder velfærd – på både kommunalt, regionalt og nationalt plan godt i programmet for demokratifestivallen i Allinge. Med god grund. Suppleret med et spadestik mere i dybden – med fænomenet frivillighed vendt og drejet på alle leder og kanter. Og stadig med mulighed for at dyrke globalt udsyn og skæve indslag.

Til Folkemødet i 2023 var debatten om dårligt arbejdsmiljø i civilsamfundet blandt bestsellerne. I denne guide kan du måske finde en eller flere af dette års højdepunkter.
Til Folkemødet i 2023 var debatten om dårligt arbejdsmiljø i civilsamfundet blandt bestsellerne. I denne guide kan du måske finde en eller flere af dette års højdepunkter.Foto: Gitte Skotby-Young Ballenstedt
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Det er og bliver en utaknemmelig opgave at udvælge et lille udpluk af de mange interessante og vigtige debatter med og for civilsamfundet til årets Folkemøde.

Med den allestedsnærværende risiko for at forbigå nogen, når man nævner nogen, er her alligevel et bud på en god håndfuld. På forhånd undskyld til de forbigåede! 

Med forbehold for programændringer og aflysninger.









Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024