Villum Fonden henter ny forskningsdirektør på KU

JOBSKIFTE: Thomas Bjørnholm skifter stillingen som prorektor på Københavns Universitet ud med en stilling som forskningsdirektør i Villum Fonden. Han bliver ansvarlig for uddellinger af bevillinger til teknisk og naturvidensakbelig forskning.

Villum Fonden får fra marts ny forskningsdirektør i form af Thomas Bjørnholm, der kommer fra en stilling som prorektor på Københavns Universitet, skriver universitetet på deres hjemmeside

Det bliver Thomas Bjørnholms opgave at lede Villum Fondens bevillinger til teknisk og naturvidenskabelig forskning. Fonden bevilliger årligt godt en milliard kroner, og halvdelen går til området, som den snart forhenværende prorektor skal stå for. 

"Jeg har været rigtigt glad for min tid på KU. Vi har løftet os markant i det sidste årti, og universitetet er på mange områder i topform, når det gælder forskning. Det er jeg stolt over at have bidraget til. Som forskningsdirektør for Villum Fonden ser jeg frem til at støtte den ypperste forskning og de største talenter i hele Danmark," siger Thomas Bjørnholm.

Login