BKF udpeger ny formand

Børne- og Kulturchefforeningen (BKF) har torsdag udpeget Henning Bach Christensen, direktør i Rudersdal Kommune, til ny formand.

Henning Bach Christensen
Henning Bach Christensen (58) Direktør, Rudersdal Kommune, formand for Børne- og Kulturchefforeningen (BKF)

Rudersdal Kommunes direktør, Henning Bach Christensen, er ved en generalforsamling blevet udpeget til ny formand for Børne- og Kulturchefforeningen (BKF).

Han overtager posten fra Anne Vang Rasmussen, der grundet barsel ikke har valgt et genopstille.

Det oplyser BKF i en pressemeddelelse.

Siden 2007 har Henning Bach Christensen været ansat som direktør i Rudersdal Kommune. Forinden sin tid i kommunen var han direktør i Søllerød Kommune og har blandt andet været pressesekretær i Justitsministeriet.

Han har været medlem af bestyrelsen for BKF i Region Hovedstaden i fem år, hvoraf han de seneste tre år har fungeret som formand. Nu er han blevet udpeget som landsformand:

”I BKF’s bestyrelse glæder vi os til samarbejdet med Henning. Vi ser frem til, at vi i fællesskab kan fortsætte den gode udvikling foreningen er inde i. Vi får en formand, som gennem længere tid har været aktiv BKF´s arbejde i Region Hovedstaden, ligesom Henning har været en fast del af de møder Bestyrelsen har afholdt med de regionale formænd,” udtaler næstformand i BKF, Lars Sloth.

I forbindelse med udnævnelsen takker bestyrelsen den fratrædende formand Anne Vang Rasmussen for det gode samarbejde.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal