Om  
Lars Ole Dybdal
Morten Holm Christiansen

IT-direktør i Rigspolitiet skifter til Coop

Efter seks år i Rigspolitiet skal Lars Ole Dybdal nu være IT-direktør i Coop. Han overtager stillingen fra Morten Holm Christiansen, som forlod Coop sidste år.

Rigspolitiet skal ud og finde en ny direktør for Koncern IT. Lars Ole Dybdal skifter nemlig sit job ud med en tilsvarende stilling hos Coop.
Rigspolitiet skal ud og finde en ny direktør for Koncern IT. Lars Ole Dybdal skifter nemlig sit job ud med en tilsvarende stilling hos Coop.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Andreas Esbjørnsen

1. maj overtager Lars Ole Dybdal jobbet som IT-direktør i Coop. Det oplyser detailhandelsvirksomheden i en pressemeddelelse.

Han bliver chef for den del af organisationen, som står for alt fra IT-support i butikkerne til en stor SAP-implementering. Derfor er koncerndirektør Thomas Brebøl Christensen glad for at have fået en erfaren mand på posten:

"Vi er meget tilfredse med at have fået en kapacitet som Lars Ole med på holdet, hvor opgaven bliver at sikre en stabil drift, føre Teknologi-organisationen ind i næste fase af vores opgradering af hele IT-landskabet og bidrage til udviklingen af Coops digitale førerposition på det danske dagligvaremarked," udtaler Thomas Brebøl Christensen.

Altinget logoDigital
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget digital kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00