Om  
André Rogaczewski

It-mil­li­ar­dær og iværksætter stiller op til be­sty­rel­sen i Spar Nord

Direktør og medstifter af it-kometen Netocmpany André Rogaczewski er indstillet til at kunne give Spar Nords bestyrelse en indsprøjtning med digitale kompetencer og iværksætterindsigt.

Ghita Nidam Møller

Spar Nord vil styrke sine digitale front. Derfor har banken indstillet stifter og direktør for it-selskab Netcompany André Rogaczewski til at styrke bestyrelsen med sine forretningserfaringer og digitale kompetencer. 

It-iværksætter og milliardær André Rogaczewski har taget imod indstillingen og vil gå efter posten til generalforsamlingen 7. april, skriver Børsen.

Spar Nord ønsker, at André Rogaczewski skal kunne styrke bankens position på markedet med hans erfaring indenfor it, strategi og forretningsudvikling.

André Rogaczewski er blandt en af de få danske iværksætter, som skabt en virksomhed fra ingenting og fået den til at vokse til over 1000 medarbejdere. 

Det gælder Netcompany, som leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning i både det private og det offentlige til eksempelvis Borger.dk og CPH Airports.

Forud for iværksætterkarrieren har André Rogaczewski arbejdet som manager i den globale it-virksomhed Accenture i syv år.

Han har desuden de seneste år bestredet poster som medlem af Disruptionsrådet, formand for Teknologipagtrådet og Fonden for Entreprenørskab samt været indstillet til titlen "Årets Dansker".

Han er født i Polen, men kom til Danmark som dreng, hvor han siden da har taget en master i Computer Science fra Aalborg Universitet og dernæst opbygget sin karriere indenfor programmering og it.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

André Rogaczewski

Adm. direktør og partner, Netcompany, formand, DI Digital, formand, Fonden for Entreprenørskab, formand, Teknologipagten
cand.scient. i datalogi (Aalborg Uni. 1993)

0:000:00