Om  
Andreas Hjorth Frederiksen
Lisbeth Knudsen

Mandag Morgen finder ny projektdirektør

Andreas Hjorth Frederiksen er 1. december ansat som ny projektdirektør hos Mandag Morgen. 

Kristian Tolbøll

Tænketanken Mandag Morgen har fundet ny projektdirektør. Valget er faldet på den 41-årige programchef i Egmont Fonden, Andreas Hjorth Frederiksen. Han skal afløse Rasmus Grue Christensen, som siden 1. september har været direktør for Dansk Blindesamfund.

Det skriver Mandag Morgen i en pressemeddelelse.

Andreas Hjorth Frederiksen har tidligere i karrieren været direktør for Københavns Projekthus (KPH). Før det var han teamchef i Socialt Udviklingscenter (SUS). Han har også været projektleder i Red Barnet, udviklingskonsulent og medstifter af Frivillig.Job.dk samt projektleder i Ungdommens Røde Kors.

Andreas Hjorth Frederiksen er uddannet cand.mag. i historie og minoritetsstudier.

"Tænketanken Mandag Morgen er inde i en rigtig god udvikling, som Andreas Hjorth Frederiksen nu skal arbejde videre med. Vi har fra foråret i år lagt en strategi, som understreger det særpræg for stærkt engagement i at medvirke til at finde løsninger på samfundets store spørgsmål og udfordringer, som er Mandag Morgens DNA. Hvad enten det handler om virksomhedernes udfordring med digital transformation, den offentlige sektors fornyelse, organisationernes fremtidige rolle eller nytænkning af civilsamfundets vigtige funktioner," siger Mandag Morgens direktør og chefredaktør Lisbeth Knudsen ifølge pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Andreas Hjorth Frederiksen

Innovationschef, Røde Kors
cand.mag. i historie og minoritetsstudier (Aarhus Uni. 2003)

Lisbeth Knudsen

Strategidirektør, Altinget og Mandag Morgen, formand, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, Odense Symfoniorkester og Rønnow, Leth og Gori Arkitekter, Foreningen TjekDet og Demokratikommissionen, bestyrelsesleder, Niras
journalist (DJH 1975)

0:000:00