Om Altinget Digital

OM OS: Altinget Digital leverer nyheder, debat og baggrund om digitale tendenser og ny teknologi. Og stiller skarpt på de udfordringer, som den moderne politiker skal håndtere.

Altinget Digital tilbyder læserne en dybere forståelse af det kalejdoskop af digitale forandringer, som i disse år skyller over samfundet.

Hvad betyder digitalisering, kunstig intelligens og disruption for velfærdssamfundet fremtid? Og hvordan forholder politikere, eksperter og iværksættere sig til udfordringerne?

Nichen har fokus på de politiske rammevilkår for integration af ny teknologi i samfundet. Og de udfordringer, som det stiller politikerne over for. Emner som digitalisering, databeskyttelse og kunstig intelligens er centrale i dækningen. Men derudover beskæftiger portalen sig også med de etiske og økonomiske aspekter af teknologifiseringen.

Vi følger ny lovgivning hele vejen fra fødsel til tredjebehandling i Folketinget. Desuden holder vi øje med den strøm af rapporter og evalueringer, der løbende offentliggøres på områderne.

Men ikke mindst har vi øje for den gode historie. Hvad enten det er den vigtige nyhed, den perspektiverende analyse eller den fascinerende reportage.

Udgivelser
Altinget Digital udkommer onsdag, torsdag og fredag med en blanding af nyhed, baggrund, analyse, overblik og debat. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:


Redaktionen:
Chris Lehmann, redaktør
Kristian Andersen, ledende debatredaktør

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Digital, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.