Om Altinget: digital

OM OS: Altinget: digital leverer nyheder, debat og baggrund om digitale tendenser og ny teknologi. Og stiller skarpt på de udfordringer, som den moderne politiker skal håndtere.

Altinget: digital tilbyder læserne en dybere forståelse af det kalejdoskop af digitale forandringer, som i disse år skyller over samfundet.

Hvad betyder digitalisering, kunstig intelligens og disruption for velfærdssamfundet fremtid? Og hvordan forholder politikere, eksperter og iværksættere sig til udfordringerne?

Portalen har fokus på de politiske rammevilkår for integration af ny teknologi i samfundet. Og de udfordringer, som det stiller politikerne over for. Emner som digitalisering, databeskyttelse og kunstig intelligens er centrale i dækningen. Men derudover beskæftiger portalen sig også med de etiske og økonomiske aspekter af teknologifiseringen.

Vi følger ny lovgivning hele vejen fra fødsel til tredjebehandling i Folketinget. Desuden holder vi øje med den strøm af rapporter og evalueringer, der løbende offentliggøres på områderne.

Men ikke mindst har vi øje for den gode historie. Hvad enten det er den vigtige nyhed, den perspektiverende analyse eller den fascinerende reportage.

Udgivelser
Altinget: digital udkommer tirsdag, onsdag og fredag med en blanding af nyhed, baggrund, analyse, overblik og debat. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:


Redaktionen:
Chris Lehmann, redaktør
Christian Juhl Mølgaard, navneredaktør
Kristian Andersen, ledende debatredaktør

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
NICHEHUSET
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk 
www.nichehuset.dk/altinget