Om  
Kristian Møller

Styrelsesdirektør skifter til Copenhagen Infrastructure Partners

Kristian Møller skal fremover stå i spidsen for investeringsfonden Copenhagen Infrastructure Partners (CIP).

Copenhagen Infrastructure Partners investerer i energiinfrastruktur som vindenergi.
Copenhagen Infrastructure Partners investerer i energiinfrastruktur som vindenergi.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Claudia Steenhard

Kristian Møller er færdig som styrelseschef i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur. Fremover skal han i stedet være direktør i Copehagen Infrastructure Partners. Det skriver han på Linkedin

"Jeg har haft spændende, sjove og lærerige år som direktør, og jeg synes, tiden nu er rigtig til et skifte på posten – både for organisationens og min egen skyld," skriver Kristian Møller.

Copenhagen Infrastructure Partners er en investeringsfond, der har speciale i infrastrukturinvesteringer, herunder især vindkraft. Kristian Møller skriver i et seperat opslag, at han primært vil beskæftige sig med fondens danske interesser. 

"Jeg ser frem til at blive en del af et stærkt team og en betroet projektpartner, der tilbyder skræddersyede investeringer i energiinfrastruktur," skriver han.

Kristian Møller har allerede afholdt afskedsreception i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur og er begyndt i Copenhagen Infrastructure Partners' ledelse.

Siden november har Copenhagen Infrastructure Partners ansat forhenværende departementschef i Udenrigsministeriet Lars Gert Lose, Udenrigsministeriets chef for globale partnerskaber Pernille Mortensen og pressechef Oliver Routhe Skov.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristian Møller

Direktør, Copenhagen Infrastructure Partners
cand.merc.(mat) (CBS 1998)

0:000:00