Teleselskabet 3 melder sig ind i Dansk Erhverv

Teleselskabet 3 i Danmark bliver medlem af Dansk Erhverv for at fremme sin stemme i tele- og digitaliseringspolitiske anliggender.

Tele- og digitaliseringsområdet er vigtigt for både adm. direktør Brian Mikkelsen i Dansk Erhverv og adm. direktør Morten Christiansen i 3 Danmark. Derfor har 3 netop meldt sig ind i erhvervsorganisationen.
Tele- og digitaliseringsområdet er vigtigt for både adm. direktør Brian Mikkelsen i Dansk Erhverv og adm. direktør Morten Christiansen i 3 Danmark. Derfor har 3 netop meldt sig ind i erhvervsorganisationen.Foto: 3 Danmark
Emma Brink

Teleselskabet 3 Danmark har meldt sig ind i Dansk Erhverv. Beslutningen er truffet på baggrund af de store udviklinger inden for tele- og digitaliseringsområdet, der sker i disse år.

Medlemsskabet af Dansk Erhverv giver teleselskabet bedre mulighed for at fremme sine interesser og præge de nævnte forretningsmæssige områder.

Det skriver 3 Danmark i en pressemeddelelse.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024