Om  
Lise Borup Skov
Anne-Mette Bro Jöhncke

TV 2 henter ny kommunikationschef fra TDC

Lise Borup Krogsgaard bliver ny kommunikationschef for TV 2. Hun kommer fra en stilling som afdelingsdirektør for TDC Group.

Jon Michelsen

TV 2 får ny kommunikationschef.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Det er 37-årige Lise Borup Krogsgaard, der skal tiltræde stillingen.

Den nye kommunikationschef kommer fra en stilling som afdelingsdirektør for TDC Group, hvor hun har haft ansvar for Public Affairs & Regulatory Affairs.

"Lise Borup Krogsgaard kommer til TV 2 med alt det, vi har ledt efter til rollen som kommunikationschef. Hun forstår et komplekst mediemarked, hun har solid politisk forståelse og har rig erfaring med kommunikationsfaget, og så er hun ledelsesmæssigt velfunderet," udtaler TV 2's kommunikations- og marketingdirektør, Jacob Weinreich.

Lise Borup Krogsgaard var fra 2011 til 2015 særlig rådgiver for daværende børne- og undervisningsminister, Christine Antorini (S).

Tidligere, fra 2010 til 2011, var hun rådgiver på Danmarks ambassade i Washington. Derudover har hun arbejdet som kommunikationskonsulent og rådgiver hos Københavns tidligere overborgmester, Ritt Bjerregaard (S).

Hun er uddannet cand.soc. ved Copenhagen Business School og har tilmed en teknologisk og samfundsvidenskabelig planlægningsuddannelse fra Roskilde Universitet.

Hun tiltræder stillingen 1. maj, hvor hun afløser Anne-Mette Bro Jöhncke, som stoppede ved udgangen af 2019.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lise Borup Skov

Chef, Public Affairs & Sustainability, Norlys
ba.techn.soc. (RUC 2005), ma (Copenhagen Business School 2007)

Anne-Mette Bro Jöhncke

Selvstændig kommunikationsrådgiver, CommAgain
journalist (DJH)

0:000:00