Regeringen vil præsentere oplæg om demokratiske virksomheder i midten af 2023

Frem mod 2026 har regeringen afsat 22 millioner kroner til arbejdet med demokratiske virksomheder. I midten af 2023 præsenterer regeringen et oplæg på baggrund af ekspertgruppens anbefalinger. 

Med finansminister Nicolai Wammen i spidsen præsenterede SVM-regeringen mandag finansloven for 2023 sammen Dansk Folkeparti, SF, Radikale og Liberal Alliance. 
Med finansminister Nicolai Wammen i spidsen præsenterede SVM-regeringen mandag finansloven for 2023 sammen Dansk Folkeparti, SF, Radikale og Liberal Alliance. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Mere end ti måneder efter, at den daværende S-regerings ekspertgruppe for demokratiske virksomheder præsenterede sine anbefalinger, giver SVM-regeringen nu en indikation på, hvordan forløbet skal fortsætte. 

I midten af 2023 vil regeringen fremlægge et oplæg til opfølgning på anbefalingerne fra ekspertgruppen om demokratiske virksomheder. 

Det fremgår af finansloven, som de tre regeringspartier har indgået med SF, Liberal Alliance, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti.

0:000:00