Samfundskagedyst og chatbots: Her er erhvervsordførernes forventninger til Folkemødet

Hvad betyder det, at hr. og fru Jensen har fået AI-chatbots? Og hvad er opskriften på den bedste samfundskage og mere iværksætteri? Erhvervsordførerne fra Liberal Alliance, SF og Konservative fortæller om, hvad de ser frem til på årets folkemøde.

Til samfundskagedyst på Folkemødet kan man blandt andet møde erhvervsordfører Mona Juul (K). "Når man bager kage, så kan man ikke gøre det på slump – man er nødt til at følge en opskrift, et budget, om du vil," siger hun.
Til samfundskagedyst på Folkemødet kan man blandt andet møde erhvervsordfører Mona Juul (K). "Når man bager kage, så kan man ikke gøre det på slump – man er nødt til at følge en opskrift, et budget, om du vil," siger hun.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Torsdag løber Folkemødet af stablen på Bornholm.

Her kan man støde ind i flere af Folketingets erhvervsordførere, der blandt andet skal deltage i samfundskagedyst og testes i at kende forskel på deepfakes og ægte billeder.

Altinget har spurgt tre af ordførerne, hvad de glæder sig til på årets møde i Allinge, og hvad de håber at tage med hjem:

0:000:00