Skuffet Sandahl: "En finanslov med for mange halvvisne blomster"

Lars Sandahl Sørensen og Brian Mikkelsen ser langt efter et permanent forsknings- og udviklingsfradrag på 130 procent. Der dog tilfredshed i erhvervslivet med det øgede servicefradrag, ligesom F&P mener, at stormflodspuljen på 125 millioner kroner "falder på et tørt sted."

Brian Mikkelsen (til venstre) og Lars Sandahl Sørensen kvitterer for det øgede servicefradrag, men har derudover ikke mange roser til finansloven for 2024. Særligt den manglende permanentgørelse af forsknings-og udviklingsfradraget på 139 procent er genstand for erhvervsbossernes irritation. Arkivfoto. 
Brian Mikkelsen (til venstre) og Lars Sandahl Sørensen kvitterer for det øgede servicefradrag, men har derudover ikke mange roser til finansloven for 2024. Særligt den manglende permanentgørelse af forsknings-og udviklingsfradraget på 139 procent er genstand for erhvervsbossernes irritation. Arkivfoto. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

En finanslov uden ret mange investeringer, der skal give os råd til fremtidens finanslove. 

Det er dommen fra DI-bossen Lars Sandahl Sørensen, der stempler finansloven for 2024 som "en finanslov med for mange ”halvvisne blomster."

"For at udvikle vores samfund har vi brug for flere medarbejdere af stort set alle slags. Og selvom regeringen har tiltag i 2030-planen, så tager det for lang tid. Lettelse af skatten på arbejde og mere international arbejdskraft burde være i fokus allerede i 2024," lyder det fra Lars Sandahl Sørensen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024