Danmarksdemokraterne vil sænke skatten på generationsskifter i virksomheder til fem procent

Skatten på generationsskifte i virksomheder skal sænkes fra 15 procent til fem procent. Det foreslår Danmarksdemokraterne i partiets nyeste finanslovsudspil, der også vil udflytte 10.000 statslige arbejdspladser fra København. Forslagene skal blandt andet finansieres gennem en sanering af erhvervsstøtten.

Betina Kastbjerg (DD) vil ikke gisne om, hvor mange af tiltagene fra udspillet vil komme med i den endelige finanslov. "Det afhænger af det beløb, der er sat af til at forhandle om," siger hun. Arkivfoto.
Betina Kastbjerg (DD) vil ikke gisne om, hvor mange af tiltagene fra udspillet vil komme med i den endelige finanslov. "Det afhænger af det beløb, der er sat af til at forhandle om," siger hun. Arkivfoto.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Line Høvik Søby

Danmarksdemokraterne vil sænke skatten på generationsskifter i virksomheder til fem procent i partiets finanslovsudspil. 

Vi vil gerne beholde de familieejede virksomheder på danske hænder.

Betina Kastbjerg
Erhvervsordfører, Danmarksdemokraterne

Det er en lempelse på ti procentpoint fra de 15 procent, som familieejede virksomheder i dag skal betale, når næste generation overtager roret. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024