Figaro

Figaro adaptadmin

Kat
Huskat
Han
Figaro
Viborg Internat
Figaro er en dejlig stor bamset hankat <3 men selvom han er en stor dreng, er han mild, sød og meget kælen. Han kan godt være lidt forsigtig til at starte med og derfor drømmer han om et hjem, som alene kat, uden børn i hjemmet.

Alle katte der bliver adopteret her fra Viborg internat, er neutraliseret, øremærket og chippet, blevet vaccineret og flere gange undersøgt af en dyrlæge, som har sørget for orme- og loppebehandling, sundhedsbog medfølger.

Her på Viborg internat går vi meget op i at finde det rette match, både for kattene og kommende ejers skyld Alle katte er unikke og fortjener det helt rette match ❤

Ønsker man at adoptere en kat fra Viborg internat og dermed hjælpe en kat, som har haft en svær start, giver man 1195 kr. til dækning af en del af omkostningerne.

Vi råder og vejleder jer her på stedet og går en masse ting igennem, så I er godt klædt på til at adoptere kat. Er du interesseret i adoption af vores dyr, skal du booke en tid. Dette gøres ved et opkald på tlf. nr. 60 16 71 46 eller via mail/Messenger.

Hvis vi finder det rette match/kemi kan man adoptere med det samme. Vi anbefaler at man køber foder med af det katten er vant til for ikke at stresse maven i den første tid i det nye hjem og derved mindske risikoen for dårlig mave. Forkøb jer ikke inden I kommer, vi har godt udstyr til gode priser og har blandet andet starts pakker.
Vi reserverer ingen katte, da vi går meget op i det i rette match/ kemi
Følg os gerne på Facebook og Instagram.
9V3618
Kat
3
Viborg Internat
age :

0år 11md

gender :

Han

status :

Til Adoption

race :

Huskat

weight :

6,5

castrated :

Ja

chipped :

Ja

journalno :

9V3618

indoor_cat :

Ja

fur_care :

Lav

other_animals :
children :
special_needs :
price_link :

https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/viborg-internat#tabs-6676


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget