Ludvig

Ludvig adaptadmin

Hund
Blanding
Han
Ludvig
Brande Internat
Ludvig er på udkig efter et menneske, der vil lege med ham og som har brug for en makker til gåturen. Ludvig har kun mødt kærlighed og omsorg i sit liv, og det kan man sagtens mærke, når man snakker med ham. Han er en tillidsfuld og glad hund, der gerne vil snakke. Ludvig er en terrier blanding, og som sådan også en aktiv hund, der elsker at løbe stærkt og få nogle gode gåture. Derfor søger vi et hjem til ham, hvor der bor mennesker, der vil elske ham lige så højt som den tidligere ejer, og som har tid, lyst og fysik til at være aktiv sammen med Ludvig.

Desværre kunne Ludvig ikke blive boende hos den tidligere ejer, da jobsituationen har ændret sig således, at der ville være mange dage, hvor Ludvig skulle passe et andet sted. Ludvig kan sagtens være alene hjemme, men han har ikke prøvet at være helt alene. Der har altid været en anden hund sammen med ham. Vi forestiller os, at Ludvig kun skal være alene i begrænset omfang, og først når han er faldet godt til i det nye hjem.

Ludvig har boet sammen med en anden hund, og den tidligere ejer mener, at der sagtens kan bo en anden hund i Ludvigs kommende hjem. Den tidligere ejer har kun ladet Ludvig møde andre hunde, når han har haft snor på, da det ikke er alle hunde Ludvig er tryg ved. En kat skal der ikke bo, for dem kan han bare ikke lide.

Den tidligere ejer beskriver Ludvig som kærlig og tryghedssøgende. En tillidsfuld hund der knytter sig meget tæt til sine mennesker. Han kan lide alle de mennesker han møder på sin vej og han har været vant til at bo i et hjem med lidt ældre børn.

Ud over turene i snor har Ludvig været vant til at løbe frit. Dog fortæller den tidligere ejer, at han ikke er god til at komme, når der bliver kaldt. Men at han altid kommer – mest når han selv er klar. Ludvig er en rigtig lille legehund. Det mærker man straks, når man er i hundeskoven med ham. Han vil rigtig gerne lege hente bringe med en bold, og så suser han afsted i en vældig fart, når han får snoren af. Vi har desuden fået at vide, at han er vild med en god svømmetur ved hav og fjord.

Ludvig føler, at det er hans opgave at holde øre med lyde omkring boligen. Og det i en grad, så han kan blive stresset over det. Og det samme gælder, hvis han skal være et sted med mange andre hunde, fortæller den tidligere ejer. Derfor vil det bedste for Ludvig være, at kommer til at bo et roligt sted. Evt. på landet eller i et mindre og roligt bysamfund, og helt sikkert et sted med en indhegnet have. Gerne på en landejendom.

Den tidligere ejer beskriver Ludvig som en loyal og god familiehund. Hvis du tænker, at Ludvig netop er den hund, som du/I går og venter på, og du tænker at det er jer der kan tilbyde Ludvig det gode hundeliv, så er du velkommen til at sende os en ansøgningsmail om adoption til [email protected]. Vi vil gerne bede dig beskrive, hvad du kan tilbyde Ludvig ud fra det vi har skrevet om ham. Og skriv gerne mere.
10V5819
Hund
4
Brande Internat
age :

7år 11md

gender :

Han

status :

Til Adoption

race :

Blanding

weight :
castrated :

Ja

chipped :

Ja

journalno :

10V5819

apartment :
fur_care :

Lav

other_animals :

Ja

children :

Ja

activity_level :

Medium

special_needs :

Et hjem i rolige omgivelser.
Ingen katte i hjemmet.
Ingen helt små børn i familien.
Et menneske der har tiden, lysten og fysikken til at give Ludvig et aktivt hundeliv.

price_link :

https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/brande-internat#tabs-816


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget