Buster

Buster adaptadmin

Hund
Blanding
Han
Buster
Brande Internat
Buster søger et nyt hjem, der har hjerterum men også fysisk plads. Og det er slet ikke svært at komme til at holde af Buster, for han møder alle på sin vej med charme og tillid. Desværre kunne Buster ikke blive boende hos den tidligere familie. Situationen er nemlig den, at familien er flyttet til mindre bolig og have, og det kan Buster slet ikke finde ud af. Han trives ikke i snærende rammer. Derfor er det et most, at der er en god stor indhegnet have, der hvor Buster skal have sit nye hjem. Og det bedste vil være, at det er et sted hvor han ikke generer naboer, hvis han en gang imellem siger vov. For det gør han nemlig, men det var ikke et problem der hvor familien boede tidligere. Så en landejendom vil være helt perfekt.

Buster er en rigtig charme basse. Han kan rigtig godt lide at snakke med de mennesker han møder på sin vej. Og det gælder både gæster der kommer i hjemmet og dem han møder på gåturen. Han har ikke boet sammen med børn, men vi tænker, at det kan han sagtens vænne sig til.

Her på internatet kan vi se, at Buster rigtig gerne vil hilse på andre hunde. Og det er også det den tidligere ejer fortæller. De siger, at han rigtig gerne vil lege med andre hunde og at han er tålmodig og god ved de hunde han møder. Til gengæld har vi fået at vide, at han ikke bryder sig om katte.

Buster er vokset op i et hjem, hvor det kun har været nødvendigt at være alene i et par timer ad gangen. Og det klarer han rigtig flot. Hvis Buster skal vænnes til at være lidt mere alene hjemme, skal det ske gradvist, når han engang er faldet til i hjemmet.

Buster har mest været vant til lufteture i selen, men han har været i hundeskoven en gang imellem. Her på internatet kan vi se, at han er god til at komme når vi kalder, hvis han er med os i hundeskoven. Buster har ikke gået på hundeskole, men han kender ord som sit, dæk, pote og så selvfølgelig Buster. Hvis den nye familie har lyst til at tage Buster med i hundeskoven, så er det ikke noget problem, for han elsker nemlig at komme med på tur i bilen, hvor han plejer at sidde i sit transportbur.

Den tidligere ejer beskriver Buster som en kærlig hund. Som en altid god hund, der er trofast og som er en god ven. Han er god til at finde ro, når han er i hjemmet. En dejlig familiehund.

Busters mor er en Old English Bulldog og derudover er der boxer og Staffordshire bull terrier i hans slægt. Læs gerne om alle tre racer på DKKs hjemmeside, inden du beslutter, om Buster passer ind i det liv I lever. Mener du så fortsat at du/I er den familie der kan tilbyde Buset det gode hundeliv, så er du velkommen til at sende os en ansøgningsmail om adoption til [email protected]. Vi vil gerne bede dig beskrive, hvad du kan tilbyde Buster ud fra det vi har skrevet om ham. Og skriv gerne mere.
10V5827
Hund
3
Brande Internat
age :

3år 2md

gender :

Han

status :

Til Adoption

race :

Blanding

weight :
castrated :

Ja

chipped :

Ja

journalno :

10V5827

apartment :
fur_care :

Lav

other_animals :

Ja

children :

Ja

activity_level :

Medium

special_needs :

Ingen katte i hjemmet.
Et hjem hvor der er godt med plads inde og ude.
En ejer der har fysikken til at gå gode lange ture med Buster.

price_link :

https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/brande-internat#tabs-816


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget