Denne uge på Forskning & Innovation (4)

DET SKER: Uddannelsesminister Morten Østergaard (R) er på forældreorlov. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser holder konference om digitaliseringsstrategiens betydning for uddannelsesinstitutionerne i fremtiden. Læs mere her.
Foto: Colourbox
Susie Lund
Fakta
Har du arrangementer, der skal med i Altinget.dks kalender, så skriv til [email protected].

Ministeren
Fra onsdag 2. januar til søndag 3. februar er uddannelsesminister Morten Østergaard på forældreorlov. Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard (R) er vikar for ministeriet i perioden.

Folketinget
Der er ingen lovforslag under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser i Folketingssalen denne uge.

Der er ikke planlagt møde i Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser denne uge.

Andre arrangementer
Onsdag 23. januar overrækker Dansk Industri Initiativprisen til en mindre eller mellemstor virksomhed, der har skabt grundlag for vækst gennem initiativ og virkelyst.

Samme dag afholder Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser og Børne- og Undervisningsministeriet konference om fremtidens IT i selvejende institutioner. På konferencen vil der blandt andet blive sat fokus på den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi og betydning for uddannelsesinstitutionerne i fremtiden.

Torsdag 24. januar inviterer Syddansk Universitet til debatdag om humanistisk forskning nu og i fremtiden. Her vil en gruppe forskere diskutere, hvordan humanistisk forskning kan bidrage til at løse fremtidens udfordringer.

Fra torsdag 24. januar til lørdag 26. januar holder Danske Erhvervsskoler DM i Skills - Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser. Her vil landets dygtigste lærlinge og elever vise deres talenter og skærpe deres faglige niveau.  

Se flere arrangementer her.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00