Om  
Mikkel Dencker

DF-energiordfører spidskandidat i Hvidovre

Den nuværende 1. viceborgmester i Hvidovre Kommune, Mikkel Dencker (DF), er blevet genvalgt som spidskandidat for Dansk Folkeparti i Hvidovre Kommune. 

Mikkel Bødker Olesen

Folketingsmedlem Mikkel Dencker (DF) skal være Dansk Folkepartis spidskandidat til kommunalvalget i Hvidovre Kommune i november 2017, skriver Lokalavisen Hvidovre.

Han har gennem de sidste tre år været 1. viceborgmester i Hvidovre Kommune, mens han sideløbende har siddet i Folketinget for Dansk Folkeparti, hvor han er klima- og energiordfører.

Ved kommunalvalget i 2013 fik partiet fem mandater i kommunalbestyrelsen, og den nyvalgte spidskandidat håber, at partiet kan få et lige så godt valg, når kommunalvalget løber af stablen i november 2017. Mikkel Denckers mærkesager er ældreområdet, indvandring og ordentlig økonomi i kommunen.

"Der må ikke ske forringelse på serviceniveauet for ældre, samtidig vil vi fortsat sørge for, at der er styr på kommunens økonomi. Men – vigtigst af alt er for os – at vi holder fast i, at i Hvidovre hører dansk kultur og danske traditioner hjemme," sagde den nyvalgte spidskandidat.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mikkel Dencker

Kommunalbestyrelsesmedlem og 1. viceborgmester (DF), Hvidovre Kommune
økonomi (Københavns Uni. 2000)

0:000:00