Om  
Anders Johansson

FT-stedfortræder vil være borgmester på Ærø

Anders Johansson, som i øjeblikket er stedfortræder for Mai Mercado i Folketinget, er Konservatives spidskandidat i Ærø Kommune.

Mikkel Bødker Olesen

Konservative i Ærø Kommune har valgt Anders Johansson, der er i øjeblikket er stedfortræder for Mai Mercado i Folketinget som spidskandidat, skriver Fyens Stiftstidende. Spidskandidaturet blev en realitet, da den Konservative lokalafdeling på Ærø afholdt generalforsamling tirsdag aften på Hotel Marstal.

"Jeg er glad for at få opbakning til igen at stå i spidsen for partiet. Jeg glæder mig til det, og jeg tror på, at vi denne gang kan genvinde borgmesterposten," udtalte Anders Johansson til Fyens Stiftstidende efter generalforsamlingen.

Til generalforsamlingen var et af medlemmerne dog interesseret i at vide, hvordan den nyvalgte spidskandidat ville forholde sig til sin stedfortræderstilling, hvis han bliver valgt. Til det svarede Anders Johansson:

" Jeg har besluttet, at hvis jeg bliver valgt, og hvis jeg bliver borgmester, vil jeg selvfølgelig trække mig fra Folketinget. Hvis det skulle lykkes, er det selvfølgelig det, der går forud".

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00