Om  
John Schmidt Andersen

Beredskab fritager direktør og chef for tjeneste efter undersøgelse

En undersøgelse af Frederiksborg Brand og Redning er klar. Den får beredskabskommissionen til at sende beredskabsdirektør Kim Lintrup og den operative chef, Sean Bisgaard, hjem.

Sara Fleckner Vilstrup

I foråret blev der iværtsat en undersøgelse af Frederiksborg Brand og Redning, som nu får den konsekvens at beredskabsdirektør Kim Lintrup og den operative chef, Sean Bisgaard hjemsendes. Det skriver Dknyt.dk.

Undersøgelsen skulle blandt andet se på brandvæsnets arbejdsmiljø, ledelsesstruktur/kultur samt økonomistyring af beredskabet gennem interview af cirka 30 personer.   

"Ifølge undersøgelsen er der problemer med interne kulturforskelle mellem den operative og administrative del af organisationen, der er ikke tilstrækkelig klarhed over kommandovejene, der har været for mange enkeltsager i fokus fremfor helheden, og der er stor forskel på tilliden til den øverste ledelse i henholdsvis den operative og den administrative stab," siger John Schmidt Andersen, borgmester i Frederikssund og formand for Beredskabskommissionen, til sn.dk.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00