Om  
Ane Stallknecht

Børne- og Kulturchefforeningen får ny formand

Ane Stallknecht tiltræder som ny formand for Børne- og Kulturchefforeningen, der i samme ombæring siger farvel til næstformand Pernille Halberg Salamon.

Mikkel Bødker Olesen

Børne- og Kulturchefforeningen(BFK) skifter rundt på formandsposterne, og det betyder, at Ane Stallknecht er ny formand for foreningen, mens Pernille Halberg Salamon siger farvel til næstformandsposten. Sidstnævnte, fordi hun er blevet ansat som kommunaldirektør, og derfor ikke længere kan være medlem.

Foreningens nye formand er til dagligt fagcenterchef for Børn og Familie i Kalundborg Kommune, og hun har været en del af BKF's bestyrelse siden 2014. Hun får nu ansvaret for lede foreningen frem til november, hvor BFK afholder generalforsamling.

”Jeg ser frem til at lede foreningen frem til vores årsmøde i november, hvor vi skal have valgt en ny formand for foreningen. Vi sætter i bestyrelsen gang i en proces, hvor vi frem til generalforsamlingen på årsmødet skal se på mulighederne for valg til ny formand for BKF fremadrettet,” siger Ane Stallknecht.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00