Om  
Jakob Søgaard Clausen

Danmarksdemokraterne får deres første repræsentant i Aarhus Byråd

Jakob Søgaard Clausen bliver Danmarksdemokraternes første medlem i Aarhus Byråd. Han blev valgt ind for Dansk Folkeparti ved seneste kommunalvalg, men trak sig fra partiet i sommeren 2022 som følge af interne stridigheder.

Ved kommunalvalget i 2021 var Jakob Søgaard Clausen ude at tale sin sag for Dansk Folkeparti, nu skal han i stedet repræsentere Danmarksdemokraterne i Aarhus Byråd.
Ved kommunalvalget i 2021 var Jakob Søgaard Clausen ude at tale sin sag for Dansk Folkeparti, nu skal han i stedet repræsentere Danmarksdemokraterne i Aarhus Byråd.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Cecilie Fischer

Jakob Søgaard Clausen sætter et punktum for tiden som løsgænger og melder sig under Danmarksdemokraternes faner i Aarhus Byråd.

Det oplyser han på LinkedIn.

Danmarksdemokraternes nye medlem har tidligere været en del af Dansk Folkeparti i 11 år, inden han valgte at trække sig fra partiet sidste år og blive løsgænger i byrådet. Han begrundede valget om at trække sig fra Dansk Folkeparti med, at grundlæggende uenigheder på Christiansborg påvirkede tilliden til partiet i et omfang, der stod i vejen for det lokalpolitiske arbejde.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00