Om  
Ole Blickfeldt

DF'er bliver løsgænger i Lejre

Med en kritik af partiets manglende evne til at kapitalisere på "nedsmeltningen af Nye Borgerlige" har kommunalbestyrelsesmedlem i Lejre Kommune Ole Blickfeldt valgt at melde sig ud af Dansk Folkeparti. Han fortsætter som løsgænger. 

Med en kritik af partiets evne til at drage fordel af den seneste tids polemik i Nye Borgerlige, har Ole Blickfeldt valgt at melde sig ud af Dansk Folkeparti og fortsætter i stedet som løsgænger i Lejre Kommune. 
Med en kritik af partiets evne til at drage fordel af den seneste tids polemik i Nye Borgerlige, har Ole Blickfeldt valgt at melde sig ud af Dansk Folkeparti og fortsætter i stedet som løsgænger i Lejre Kommune. Foto: Peter Rahbek
Sebastian Vidkjær Stone

Efter et kvart århundrede som medlem af Dansk Folkeparti - og ti år i kommunalbestyrelsen i Lejre - er Ole Blickfeldt nu ikke længere at finde på blokken i partiet. 

Det oplyser Sjællandske Nyheder, som har fået tilsendt en pressemeddelelse fra eks-DF'eren. 

"Det er med stort vemod, at jeg i dag har valgt at melde mig ud af Dansk Folkeparti. Årsagen skal ses i lyset af partiets mange storme og en manglende evne til at rejse sig nu, hvor alle muligheder er til stede," skriver han i pressemeddelelsen. 

Her retter han også skytset mod formand Moser Messerschmidt og partiet for ikke at kapitalisere på "nedsmeltningen af Nye Borgerlige". 

Fremtiden i Lejre bliver for Ole Blickfeldts vedkommende at finde som løsgænger.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ole Blickfeldt

Kommunalbestyrelsesmedlem, Lejre Kommune

0:000:00