KTC får ny formand

NAVNE: Direktør for økonomi og teknik i Hillerød Kommune, Lars Mørk, er valgt som ny formand for Kommunalteknisk Chefforening.  

KTC har ny formand klar, der skal stå i spidsen for foreningen. Valget er faldet på Lars Mørk, der er direktør for økonomi og teknik-forvaltningen i Hillerød Kommune. Lars Mørk skal afløse nuværende formand, Søren Gais Kjeldsen, som er direktør i Aalborg Energi Holding A/S. Søren Gais Kjeldsen har været formand siden 2014. 

Det skriver KTC i en pressemeddelelse

"KTC er en vigtig forening, som nationalt og over for regering og centraladministration kan italesætte teknik- og miljøområdet. Det er på teknik- og miljøområdet, rammerne for velfærden i Danmark skabes, og KTC skal være en aktiv deltager i samfundsdebatten. Det glæder jeg mig rigtig meget til at føre videre i samarbejde med faggrupperne og bestyrelsen," udtaler Lars Mørk ifølge pressemeddelelsen. 

Lars Mørk har været ansat i Hillerød Kommune siden 2013. Han er 51 år og er uddannet cand.merc. fra CBS. 

Lars Mørk har tidligere i karrieren været teknisk direktør i Ringsted Kommune og afdelingschef i Køge Kommune. Han har også tidligere været ansat i Færdselsstyrelsen og i Rådet for Sikker Trafik.

 

 

Forrige artikel 3 ud af 4 lokale kandidater vil have flere hænder i hjemmeplejen 3 ud af 4 lokale kandidater vil have flere hænder i hjemmeplejen Næste artikel Højborg: Alternativet samler de skuffede københavnere op – og kan vælte Frank Jensen af tronen Højborg: Alternativet samler de skuffede københavnere op – og kan vælte Frank Jensen af tronen
Podcast: Brostrøm vil have flere beføjelser og håber på en stor reform

Podcast: Brostrøm vil have flere beføjelser og håber på en stor reform

POLITISK STUEGANG: Hvis det står til Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, skal styrelsen bestemme mere over, hvordan kommunerne passer deres sundhedsopgaver med for eksempel at forebygge sygdom og dårligt helbred blandt børn og voksne. Det er en af flere interessante meldinger fra topembedsmanden i Altingets podcast, hvor han også bliver spurgt, hvorfor han ikke længere er med til regeringens pressemøder om corona.