KTC får ny formand

NAVNE: Direktør for økonomi og teknik i Hillerød Kommune, Lars Mørk, er valgt som ny formand for Kommunalteknisk Chefforening.  

Foto: Hillerød Kommune
Kristian Tolbøll

KTC har ny formand klar, der skal stå i spidsen for foreningen. Valget er faldet på Lars Mørk, der er direktør for økonomi og teknik-forvaltningen i Hillerød Kommune. Lars Mørk skal afløse nuværende formand, Søren Gais Kjeldsen, som er direktør i Aalborg Energi Holding A/S. Søren Gais Kjeldsen har været formand siden 2014. 

Det skriver KTC i en pressemeddelelse

"KTC er en vigtig forening, som nationalt og over for regering og centraladministration kan italesætte teknik- og miljøområdet. Det er på teknik- og miljøområdet, rammerne for velfærden i Danmark skabes, og KTC skal være en aktiv deltager i samfundsdebatten. Det glæder jeg mig rigtig meget til at føre videre i samarbejde med faggrupperne og bestyrelsen," udtaler Lars Mørk ifølge pressemeddelelsen. 

Lars Mørk har været ansat i Hillerød Kommune siden 2013. Han er 51 år og er uddannet cand.merc. fra CBS. 

Lars Mørk har tidligere i karrieren været teknisk direktør i Ringsted Kommune og afdelingschef i Køge Kommune. Han har også tidligere været ansat i Færdselsstyrelsen og i Rådet for Sikker Trafik.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Mørk

Direktør for udvikling, klima og teknik., Hillerød Kommune
cand.merc. (CBS)

0:000:00