Kommunedirektører på plads i Jylland, på Sjælland og langt mod nord

NAVNE: Fra kommune til region, Hedensted til Struer og Greve til Dragør. Der er rotation på direktionsgangene, hvor også rigsfællesskabets nordligste kommune har fået ny midlertidig førstemand.

Grundstødte isbjerge er noget af det, man kan komme til at forholde sig til som administrativ førstemand i Grønlands – og rigsfællesskabets – nordligste kommune.
Grundstødte isbjerge er noget af det, man kan komme til at forholde sig til som administrativ førstemand i Grønlands – og rigsfællesskabets – nordligste kommune.Foto: Magnus Kristensen/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

Mens en lille håndfuld kommunale topledere har skiftet fra et rådhus til et andet i den forløbne uge, så vil Anders Kjærulff fremadrettet skulle møde ind på Regionshuset i Viborg fremfor rådhuset i Silkeborg.

Efter 20 år med en direktørtitel i den kommunale verden skal han fremadrettet varetage rollen som ny koncerndirektør i Region Midtjylland.

Lederkarrieren har Anders Kjærulff holdt i det jyske, hvor han siden årtusindeskiftet også har arbejdet i Varde, Struer og Holstebro Kommune.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00