Om  
Sigmund Lubanski

Konstitueret direktør i Bolig- og Planstyrelsen fortsætter som direktør

Sigmund Lubanski ansættes som direktør for Bolig- og Planstyrelsen efter at have været konstitueret direktør, siden styrelsen blev oprettet i januar i år. 

Thor Stefansson Hiis

Bolig- og Planstyrelsen har ansat 58-årige Sigmund Lubanski som direktør.

Det skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

Han har været konstitueret direktør siden styrelsen i januar i år blev oprettet.

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S) siger:

”Danmark skal hænge bedre sammen. Det står højt på regeringens dagsorden, og Bolig- og Planstyrelsen spiller en vigtig rolle for at få det til at lykkes. Jeg er meget tilfreds med, at Sigmund Lubanski nu fortsætter på posten og ser frem til at fortsætte samarbejdet.”

Bolig- og Planstyrelsen ligger under Indenrigs- og Boligministeriet og blev oprettet i forbindelse med, at ministeriet blev etableret. Styrelsen har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for blandt andet bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager derved til at udvikle et stærkt og sammenhængende Danmark.

”Bolig- og Planstyrelsen har ansvar for en række opgaver med stor betydning for udviklingen af et sammenhængende Danmark, et velfungerende boligmarked og et sikkert, effektivt og bæredygtigt byggeri. Det er vigtige og meningsfulde opgaver, som jeg glæder mig til udvikle og eksekvere sammen med styrelsens dygtige og engagerede medarbejdere i København og Nykøbing Falster," siger direktør Sigmund Lubanski.

Sigmund Lubanski kom til Bolig- og Planstyrelsen i januar fra en stilling som vicedirektør i Erhvervsstyrelsen og er uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sigmund Lubanski

Direktør, Slots- og Kulturstyrelsen, bestyrelsesmedlem, Dansk Arkitektur Center
Cand.scient.soc. (RUC)

0:000:00