Om  
Simon Kollerup

Ny enhed skal agere innovationsfabrik og styrke det offentlige og privates samarbejde

Fra årsskiftet skal den nye enhed "Center for Offentlig-Privat Innovation" gennem samarbejde med private og offentlige i parløb med erhvervslivet styrke indkøb og udvikling af innovative løsninger til det offentlige.

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har været med til at lande årets økonomiaftale med etablering af en ny enhed, der skal understøtte nye teknologiske løsninger rettet mod velfærd og grøn omstilling i det offentlige.
Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har været med til at lande årets økonomiaftale med etablering af en ny enhed, der skal understøtte nye teknologiske løsninger rettet mod velfærd og grøn omstilling i det offentlige.Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Ghita Nidam Møller

Regeringen, KL og Danske Regioner har i år to store ønsker på listen: Et stærkere samarbejde mellem det offentlige og privat og flere innovative og teknologiske løsninger til den offentlige sektor.

Derfor er de tre parter i dette års økonomiaftaler blevet enige om at etablere en ny enhed for det offentlige og privates samarbejde, der skal udmønte sig som bindeled til erhvervslivet og være en innovationsfabrik til nye løsninger særligt indenfor velfærdsteknologi. Det oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse

Under coronakrisen har vi set vigtigheden af, at det offentlige og private spiller sammen. Netop dét skal den nye enhed understøtte.

Simon Kollerup
Erhvervsminister (S)

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00