Ny ledelsesambassadør er fundet

JOBNYT: Den nye ledelsesambassadør for offentlig ledelse er tidligere hospitalsdirektør og medlem af regeringens ledelseskommission. 

Dorthe Crüger er en meget dygtig og respekteret offentlig topleder, siger innovationsminister Sophie Løhde (V) om den nye ledelsesambassadør.
Dorthe Crüger er en meget dygtig og respekteret offentlig topleder, siger innovationsminister Sophie Løhde (V) om den nye ledelsesambassadør.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Birgitte Søe
Fakta

Regeringen, KL og Danske Regioner har sammen peget på en ny ledelsesambassadør for offentlig ledelse, og valget er faldet på Dorthe Crüger. 

Hun har tidligere været administrerende direktør på Sygehus Lillebælt, været medlem af regeringens ledelseskommission og formand for Kræftens Bekæmpelse.

”Jeg er meget beæret over, at regeringen, KL og Danske Regioner har valgt at udpege mig som ny ledelsesambassadør. Det ligger mit hjerte meget nær, at det offentlige skal kunne levere den service, som borgerne efterspørger. Og her spiller ledelse jo en nøglerolle, fordi lederne skal være rollemodellerne, der går forrest og sætter borgerne i centrum,” siger Dorthe Crüger i en pressemeddelelse

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00